3 Eylül 2016 Cumartesi

Limit Yok ( Limitless ) Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı


   2011 yapımı Limit Yok (Limitless) filmi Alan Glynn tarafından yazılan "The Dark Fields" romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Neil Burger yaparken başrollerde Bradley Cooper ve Robert De Niro görev almaktadır. Bilim kurgu , gizem türündeki filmin IMDb puanı 7.4. 
   Film genel anlamıyla tek bir hapla beyin fonksiyonlarının tamamını kullanmayı konu ediniyor. Aslına baktığınızda çağımızın en büyük hastalığı olan kolay yoldan başarı , kolay yoldan mükemmellik gibi arzuları tetikleyici bir yapısı var. Bu yönüyle tehlike arz eden bir kurguya sahip. Öte yandan bu filmden sonra söz konusu hapın çakal girişimciler tarafından sözde satışının yapıldığını da unutmayalım. Fakat kendini bilen başarı için çalışmanın ve azmin ne kadar önemli olduğunun farkında olan izleyiciler için eğlenceli bir film akşamında güzel bir seçim. 

   Yaşamı pek parlak olmayan Eddie , New York'da düzensiz bir hayat yaşayan ve pek de başarılı sayılmayacak bir yazardır. Kız arkadaşından ayrıldığı bir gün yolda eski bir arkadaşıyla karşılaşan Eddie'nin hayatı tamamen değişecektir. Eski arkadaşından aldığı bir hap , Eddie'nin beyninin tam kapasite çalışmasını sağlamıştır. Bu ilaç sayesinde dünyası değişen , hayata farklı gözle bakmaya başlayan Eddie paraya , çekiciliğe ve yüksek bir zekaya sahip olur. Ama aradan çok zaman geçmeden , bu yüksek gücün yan etkileri ortaya çıkmaya başlar.

Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler